fbpx

En uke til finalen

Hei dere!

 

 

Da er det bare én uke til finalen! Dette blir spennende og moro og jeg gleder meg veldig. Konkurransen i år har vert veldig givende på mange måter. Har fått muligheten til å reise en del, møtt nye mennesker, vært med på mye spennende og lært masse. Ikke minst har man utviklet seg selv på en måte man ikke ellers ville gjort. Missekonkurranser generelt har nok vært med på å forme meg opp igjennom årene. Det høres kanskje litt klisje ut å si, men det er sant. Konkurransene har utfordret på måter som ikke noe annet ville gjort, og pushet meg ut av komfortsonen på en helt unik måte. Man lærere så mye underveis på reisen, og tar med seg mye lærdom på flere arenaer Om du noen gang har tenkt på å delta på dette anbefales det på det varmeste. <3 Man får oppleve mye man ellers ikke ville fått muligheten til, og man får utviklet seg på en ny måte.

 

For min del er teller man dager til finalen nå. Tenk at om én uke er selve finaledagen! Ser veldig frem til å møte de andre jentene igjen! 

 

Klem! <3 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvor viktig er biene?
En viktig dag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på