fbpx

En viktig dag

Skjermbilde-2021-08-07-kl.-00.46.56

God kveld<3

I dag har vært en ganske spesiell dag, min andre største supporter hadde 20 års dag! Altså kjæresten min. Han har vært med meg gjennom hele konkurransen og støttet meg i alt<3 Hjulpet meg med mye og gitt meg motivasjon. Å bli 20 år er en ganske stor dag, og jeg gleder meg allerede til min 20 års dag neste år. Altså det er jo en rund dag, og man pleier ofte å ha selskap med familie og venner den dagen. 

Jeg fikk dessverre ikke feiret med han i dag da jeg har jobbet og forskjellig og dere som har lest om han før vet at vi har et langdistanse forhold, så jeg hadde nok ikke mulighet til å reise dit. Men jeg gleder meg masse til å se han på torsdag når jeg reiser til Oslo. Han skal også bli med til finalen, det blir kjempe koselig!

MISSU 12 til 2401!

Heisann! Nå har det endelig åpnet for å stemme på din favoritt av finalistene. Super takknemlig om du velger å stemme på meg. En stemme til meg er også en stemme til arbeidet mitt for utdanning til kvinner, likestilling, bevissthet rundt kroppspress og ikke minst arbeidet mitt mot barneekteskap!

Tusen takk<3

Kontakt:

Hei! Jeg har erfaring som modell men også markedsføring og content creator, om du skulle ønske hjelp fra meg så gjerne ta kontakt

Telefon: 97435364

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Antrekkene til finalen
Min største supporter
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på