fbpx

Endelig helg!

Endelig helg!
God kveld dere!
 
Håper alle har det fint!
Da var det endelig helg igjen. I dag startet jeg dagen med en god økt på gymmen og en tur i badstua. Synes det er deilig for å slappe ordentlig av i kroppen, eller hvis man føler meg litt støl. Jeg tror generelt badstuer er godt for kropp og sjel, så bruker den så ofte jeg kan. Etter gymmen møtte jeg opp med noen venner på kafe, og senere hadde jeg et møte med noen veldig interessante mennesker angående en jobbmulighet. Så blir spennende å se hva som skjer med det. Synes forresten det er utrolig gøy at vi har fått opp en topp 15 liste på bloggen! Jeg tror det blir å motivere oss til enda flere blogginnlegg. Gleder meg så mye til semifinale uttaket, og blir spennende å se hvem av oss som går videre til neste runde. Bare noen uken igjen nå.
 
Eller skjer det ikke så mye i helgen. I morgen skal kjæresten og jeg på middag hos noen venner fra klubben. Er ikke så lenge igjen til FFK starter opp med treningskamper, så er nesten siste sjanse til å arrangere hyggelige middager som dette. Så morgendagen blir koselig! Skal se om jeg får blogget litt da også.
Håper dere alle får en fantastisk helg.
 
-Isabel 
 
Hvis DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor, kontakt meg gjerne på mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram.
Top 10
Reise
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på