fbpx

Reise

29064116_10155151577430800_221950546345909640_o

Hei igjen dere

Tenkte følge opp med et til reise innlegg siden reise, oppleve nye land og kulturer er noen av mine interesser.

Blir dessverre ikke alltid like mye reise og ferie som jeg ønsker meg jeg vil skrive litt om de landene som er verdt å oppleve!

I mitt andre innlegg nevner jeg at Afrika er et land som absolutt er verdt å reise til! Men det er så mange andre flotte land og kulturer som også har satt sine spor hos meg. 

I 2009 var jeg å min mor i New York og Canada. New York var også AMAZING! Vi var så heldige å bo i en super fancy leilighet med utsikt over hele Manhattan. Jeg fikk oppleve Fourth July og var på Roof top party på Manhattan som jeg enda husker godt den dag idag! New York er også den beste shopping byen som finnes- og ja det stemmer med utsagnet at "New York er en by som aldri sover". For jeg har aldri shoppet til 1 på natten før jeg var i New York! 

 

Hellas, Thailand, Sri-Lanka, Kypros og London er også land som er verdt å reise til! London er perfekt shopping, cafe og restaurant liv. Mens Thailand, Sri-Lanka og Kypros har perfekte temperaturer og strender. 

 

Nyt helgen og husk at helgen er til for å få et pust i bakken etter hverdagen. 

Om du eller noen du kjenner vil sponse meg ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Endelig helg!
Takknemlig!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på