fbpx

Eventyret Miss Norway 2020

Hei alle sammen!

 

Nå er det over et år siden jeg valgte å melde meg på Miss Norway. Et par timer etter at jeg meldte meg på fikk jeg gledes mailen, nemlig at jeg var tatt ut som deltaker i Miss Norway 2020. Mamma var der når jeg fikk mailen og vi hoppet av glede rundt på kjøkkenet! 

Grunnen for at jeg valgte å melde meg på er fordi jeg har vært en stor fan av misse konkurranser over mange år, spesielt Miss Universe. Har også alltid følget nøye med på Miss Norway og vinneren der i flere år nå. Siden jeg var blitt 18 måtte jeg bare ta sjansen med en gang!

I dette innlegget skal jeg fortelle om hvordan jeg har utviklet meg gjennom dette året og hvilket eventyr Miss Norway 2020 har vært!

Photoshoots har jeg vært utrolig mye på. Har samarbeidet med flere forskjellige fotografer. Synes det er litt morsomt å se på bildene fra da jeg startet med Miss Norway, jeg visste egentlig ikke helt hvordan jeg skulle bevege meg. Når jeg er foran kamera nå gjør jeg det som faller meg inn i øyeblikket der og da. Om jeg f.eks setter meg ned, smiler eller vifter med håret.

Her er et bildet jeg tok i begynnelsen av konkurransen.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Her er bilder jeg har tatt nå nylig:

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Tenk at Miss Norway deltakelsen har gjort så stor forskjell!

 

Har fått utrolig mye bedre intervju evner utover konkurransen. I begynnelsen var jeg litt nervøs for å snakke med avsier, radio eller lokale TV stasjoner. Nå gleder jeg meg bare hver gang media tar kontakt!

Miss Norway har lært meg til å kunne svare på alt!

Her er lenker til mine favoritt intervjuer. Har hatt rundt 50-60 forskjellige presseoppslag gjennom hele Miss Norway reisen.

Her er linker til noen av mine favoritt presseoppslag:

TV HauglandTV VestSkudenesnyttSkudenesnyttKarmøynyttKarmøynyttRadio102Radio102S24

S24,  Radio HaugalandRadio HaugalandHaugesunds Avis.

Her er bildet fra mitt første Radio Intervju. Det var med Radio102 og det var det jeg og Atika som ble intervjuet!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Fikk også et langt oppslag i Angelopedia. Dette er en av verdens største nettsider innen skjønnhetskonkurranser. Stor ære å få et så stort oppslag i Angelopedia!

Her linken til innlegget i Angelopedia:

Andrea Nicole Nornes Freier for Miss Universe Norway 2020?

 

Det at intervju evnene mine har blitt så mye bedre har ikke bare vært bra i forhold til media, men også for å kunne skaffe meg sponsorer. Jeg har 8 sponsorer i konkurransen foreløpig.

Jeg er så takknemlig for alle sponsorene mine og det de har støttet meg med gjennom hele konkurransen. Har virkelig lært meg hvordan en skal markedsføre av deltakelsen min i Miss Norway.

Her er bilder og navn med dem alle

Ståles Frisør

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Sylvia’s Swimwear

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Avansert Trefelling

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Bingokanalen

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Karmøy Club of Washington

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

The Beast

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Haugaland behandlingsmassjase

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Hair Collection/Youth.no

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Vi har også fått være på catwalk kurs og beauty camp. Her lærte vi å gå på catwalk hæler av den kjekke, disiplinerte, flinke og super herlige coachen vår Klara <3

Her er et bildet fra beauty camp.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Har brukt mye av tiden min gjennom hele året å gå med høye hæler. Utrolig å tenke på forskjellen fra catwalk kurs og til nå. Det å gå på catwalk er ingen lek til å begynne med. Krever mye øving og dedikasjon. Har øvd så mye at jeg synes det bare er gøy nå.

Hjertesaken min er menneskehandel der jeg jobber tett med Survivors Network, SN – Cameroon. Har virkelig funnet en sak jeg brenner for og ønsker av hele mitt hjerte å bringe dette videre til Miss Universe.

Menneskehandel er noe som kan skje med alle i verden om man er mann, kvinne eller barn.  Dette er den raskest voksende kriminelle handlingen som skjer i verden akkurat nå samtidig som den allerede er på tredje plass over de størst kriminelle handlingene som skjer. Jeg brenner virkelig for denne saken og har så lyst å gjøre det jeg kan for Survivors Network på å være med på minke den forferdelige menneskehandelen som skjer i verden nå

Her er et av presseoppslagene jeg har fått angende hjertesaken min.

Det er helt uakseptabelt å sette en prislapp på mennesker

 

Har også fått vært med å jobbe med en del andre organisasjoner og veldedigheter. Blant annet da jeg var på rådhuset for TV aksjonen.

TV Aksjon - Jeg var med på rådhuset

Så takknemlig for alt dette året har lært meg og alle de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med gjennom hele året! Alle  de kjekke jentene, de i organisasjonen, catwalk coachen vår Klara, dommerne jeg har møtt og de jeg ennå skal få sjansen til å møte. Finalen kommer til å bli så utrolig gøy. Blir litt av et show for å si det mildt!

Håper så inderlig jeg får representere Norge i Miss Universe. Skal gjøre mitt aller beste på finalen! og det aller viktigste er bare å være meg selv.

Uansett så vet jeg at dommerne kommer til å gjøre et godt valg ettersom alle jentene som er med er helt fantastiske. Pluss at alt jeg har lært dette året kommer godt med til mitt hverdagslige liv. 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig. 

Ønsker alle jentene og dommerne lykke til på finalen!

 

Vi sees!

Nå er det mindre enn en uke til finalen. Stemmer teller så utrolig mye! Setter virkelig så stor pris på hver eneste en.

SMS: MISSU 3 til 1963

(20 kr pr stemme)

 

Klem Andrea Nicole <3

Ps: Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

Sunt, enkelt og godt! For deg og miljøet. del 4
Min historie!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på