fbpx

Min historie!

solrik-1 Foto: Johnny Aasen

Dette er min historie gjennom Miss Norway 2020!

Min deltakelse gjennom kampen om å bli den neste Miss Universe Norway har vært en opplevelse for livet! Det har vært tøft og krevende men også en unik opplevelse jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått oppleve! 

Sistemann ut

I og med jeg var en av de siste til å hive meg på påmeldingen av årets Miss Norway tok det en del mnd. Før jeg havnet opp på poenglisten for aktiviteter. Det var hardt og ble lagt ned mye arbeid for å komme meg opp på listen med aktivitetspoeng! Da jeg annonserte, Desember 2019 at jeg var deltaker i Miss Norway 2020 var også da jeg skrev mitt aller første blogginnlegg noensinne! Haha, det tok også litt tid før jeg forstod hvordan jeg kunne linke og skrive en god blogg da jeg ikke er spesielt teknisk anlagt.

 Fotograf: Kato B. Hanssen

Kjole fra: Elegant-mote.

Se flere bilder av meg i nydelige brudekjoler fra Elegant Mote HER.

Hvorfor Miss Norway?

Grunnen til at jeg meldte meg på Miss Norway er fordi jeg alltid har følt jeg har så mye jeg ønsker og få frem men ikke hatt noen plattform jeg kan utrykke meg på. Jeg har alltid ønsket å gjøre noe stort i livet, være et forbilde for mennesker som sliter og gjøre en endring her i verden. Innlegg jeg har skrevet som har vært viktige budskap for meg og snakke om: SelvmordsforebyggingsdagenVerdensdagen for psykisk helse. Det er ingen skam å føle. Hvordan ta vare på medmennesker i ensomhet. Vi kan alle gjøre en forskjell. Vær deg selv. Noe å tenke på, vær snill alltid! En annerledes familie.

 Fotograf: Kato B. Hanssen

 

Trosset frykt og fordommer

Grunnen til at jeg meldte meg på så seint var fordi jeg Var redd for fordommer (oppslag). Jeg hadde rett og slett ikke troen på meg selv, var redd hva andre ville tenke om meg og jeg var redd for å bli oppfattet som selvgod (oppslag). Den dag idag er jeg utrolig glad for at jeg trosset min frykt og angst for hva andre mener om meg!

Da jeg valgte og annonsere min deltakelse i Miss Norway gikk jeg ut i min lokalavis for å spre budskapet. Det var utrolig mange positive tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente. Og noen oppslag ble til en god latter da jeg klarte komme med et gullkorn under tlf intervjuet som ga mange reaksjoner på Agderposten sin FB side. I dette intervjuet opplevde jeg også min første netthets. 

Les hvordan jeg taklet min første netthets HER.

 

Totalt har jeg hatt 14. presseoppslag. Hvor det har vært viktig for meg og komme med noe konstruktivt og en del av oppslagene handler om min hjertesak og mitt fagfelt: psykisk helse. 

Les mitt første oppslag om hvordan det var og gå utav komfortsonen HER

Fotograf: Kato B. Hanssen

Andre oppslag jeg har hatt: 

Kjenner det gir meg mer selvtilitt.

 De som tror dette er lett må tro om igjen.

 Missedeltaker Viktoria sier klart ifra i aktuelle debatter.

 Miss Norway deltaker langer ut mot politikere.

 Vi må tørre og snakke om selvmord.

Det er krevende for mennesker som søker trygghet.

 Radio Intervju.

Ikke nok med de oppslagene jeg har fått i Norske medier så har jeg også blitt omtalt og fått min egen "diva" artikkel i verdens største nettside for skjønnhetskonkurranser. Les artikkelen her hva de mener om meg og mittt innlegg om Angelopedia.

Miss Norway deltaker fronter psykisk helse

Relevante samarbeidspartnere 

Gjennom de 10 mnd. Jeg har vært en del av Miss Norway har jeg vokst utrolig mye! Ikke bare har jeg blitt flinkere til å være modell på bilder, blitt mer komfortabel foran kamera og posere har jeg også fått mer troa på meg selv! I takt med at jeg fikk troa på meg selv så vokste også nettverket mitt med sponsor avtaler ganske raskt på kort tid. Jeg gikk i mange sponsor møter, sendte mail uten respons før jeg endelig fikk Min første sponsor, i August (2020). Jeg hadde da fått en del nei og jeg hadde selv ikke lært meg og ha troen på meg selv og lite visste jeg at jeg kunne være en ressurs! Etter det etterlengtede kom endelig «Ja»! Dette ga meg masse selvtillit videre i konkurransen om å vinne kronen og bli den neste Miss Universe Norway. 

Flotte, flinke damer som samarbeider. Janne, Meg og Thea fra Grimstad Hudpleie.

Den dag idag har jeg klart å få meg 3 relevante sponsorer som hjelper meg på Veien til Miss Norway 2020.

Grimstad hudpleie som hjelper meg med alt av makeup og hudpleie for en vakker hud og makeup. 

Elegant Mote som har utrolig vakre kjoler og masse flott hverdagstøy.

Frisør Studio AS som hjelper meg med hår og drømme frisyrer. (Book time via tlf: 37 04 16 47)

«Det at andre har troen på deg er en fantastisk følelse!»

Fotograf: Kato B. Hanssen

Nydelig kjole fra Elegant- Mote.

 Bidrag til samfunnet

Jeg har også lenge ønsket å bidra med noe tilbake til samfunnet da spesielt innenfor mennesker som sidestilles til samfunnet. Men jeg har alltid tenkt at jeg ikke har tid. Det er takket være Miss Norway at jeg har fått "fingeren ut" å startet med frivillig arbeid! Dette er noe som er utrolig givende og som jeg vil fortsette med selv etter konkurransen er over. For tiden jobber jeg på 2 plasser i min hjemby som er senteret som jobber med fattigdomsproblematikken, inkludering og ensomhet. Rasteplassen og Sammen- Senteret er to senteret i min hjemby som har fått en stor plass i mitt hjerte.

Jeg har også gått bøsse for Kreftforeningen (les innlegg her) og samlet inn 925 kr for årets TV- aksjon som gikk til WWF (forebygging av plast i havet).

 

 

 

 

 

 

 

 

Masse kurs og kunnskap

Siden Januar har jeg deltatt på alle Misse Kursene og lært utrolig mye gøy! Jeg var også alene på det første kurset som ble arrangert og det var utrolig lærerikt. Jeg har vært med på å opprettholde og fremme Meatless Monday kampanjen som årets deltakere har oppfordret til. Jeg har vært på Catwalk kurs i Oslo, Beauty Camp, hatt presseoppslag, klart å få i havn 3 relevante sponsorer som har hjulpet meg utrolig mye! Og ikke minst har jeg fått venner for livet. 

Bilder fra Beauty- Campen. Foto: Daniel Millan

Tusen takk til alle som har hjulpet, støtta og heia på meg. Dere er gull verdt og jeg hadde aldri hatt en slik fantastisk reise uten dere og forhåpentligvis er dette starten på noe enda større. 

Tusen takk til fotografene som har stilt opp: 

Kato B. Hanssen: for å alltid stille opp og levere. Takk for din tålmodighet og alt du har lært meg! Uten din hjelp hadde jeg aldri vært der jeg er idag så om jeg vinner og drar til Miss Universe skal jeg nevne deg for hele verden fordi det fortjener du virkelig for du er ikke bare dyktig i ditt arbeid du er også en utrolig fin fyr. 

Emanuel Emmy: For alle de timene du hjalp og filme og redigere presentasjons videoen min. Sjekk ut presentasjons videoen min HER.

Simon Diamond: for å fun summer shoot in Kr.Sand. Thanks! Check out our shoot HERE.

Rebekka Trommestad Jacobsen: en utrolig morsom fotoshoot med helt fantastiske bilder! Se bildene fra vår shoot HER.

Johnny Aasen: for kjempe artig fotoshoot med uvanlige og kule bilder (bilder som kommer snart).

Gerrick Robinson: for an awsome shoot. I learned so much new from you and are allready looking forward to our next shoot (photos in the coming). 

Fotograf: Kato B. Hannsen.
Fotograf: Simon Diamond
Fotograf: Rebekka Trommestad Jacobsen
Fotograf: Johnny Aasen 
Hår: Frisør Studio AS. Tlf: 37 04 16 47

Les min presentasjonsblogg fra tidligere i år HER.

Ønsker du å være med å hjelpe meg og vinne Miss Universe Norway 2020?

Det er fremdeles mulig og stemme på meg via SMS og du kan stemme så mange ganger du måtte ønske. 

SMS: MISSU 14 til 1963 

20 NOK pr. stemme og bare Norske SIM kort kan avlegge stemmer. 
Setter pris på alle som stemmer, følger og heier på meg

Ønsker du følge meg på veien?

  • For å følge meg på facebook TRYKK HER
  • For å følge hestene mine og stallen vår TRYKK HER
  • For å følge meg på Instagram TRYKK HER
  • Ønsker du promotering eller samarbeid så gjerne send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eventyret Miss Norway 2020
Bli med meg i butikken, vi skal lage kakao
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på