fbpx

Facebookminner fra 2016

Hei og velkommen!

 

Dette må jeg bare dele med dere. Husker akkurat den følelsen som jeg hadde i den perioden av livet mitt, når Facebook kom opp med denne varslingen i dag. Tilbake 5 år i tid, i dag, har jeg delt et innlegg på veggen min om at jeg har kommet til finalen i Miss Norway 2016. Det føles ikke så lenge siden, men Facebook har en tendens til å telle årene bedre enn meg. Den sinnssyke følelsen når man er 17 år gammel, akkurat fått vite at man er finalist i Miss Norway, og deler det på Facebook. Husker det som om det var i går når jeg løp opp til mamma, og bare «SE jeg er i finalen!». Så stolt og så spent på alt som kom de neste ukene. Så å få dette minnet presentert av Facebook i dag, ga meg ennå mer gnist til å kjøre på ennå mer i 2021!  

 

 

Dette bildet er forresten fra 2016, hvor jeg har på meg finalekjolen som ble skreddersydd til anledningen. <3

 

 

 

Håper dere får en super kveld videre!

  

Og om du eller dere ønsker å jobbe med meg, må dere gjerne sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til @noraemilien på Instagram!

 

 

Vi snakkes <3

Søndags shoot
Nydelige vipper
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på