fbpx

Nydelige vipper

Annonse for Vippefin&beauty

 

Hei dere!<3 

 

Da har jeg et lite tips til dere trøndere eller dere som skal til Trondheim! Det er å bestille dere en time hos Vippefin & Beauty! Her kan man utføre ulike behandlinger, som for eksempel det å legge vipper. Jeg elsker vippene deres, og bruker som regel å legge det som heter mix-vipper. Med dette menes en blanding mellom singelvipper og volumvipper. Da får man et litt mer naturlig resultat enn om man legger volume, og mer vipper enn om man velger singelvipper. Men hun er kjempeflink og kan tilpasse akkurat slik man ønsker det! Så anbefaler alle å sjekke ut @vippefinbeauty på instagram! Har selv lagt vipper hos henne siden 2015/2016 er fremdeles akkurat like fornøyd hver eneste gang!

 

Håper dere får en fin kveld videre så kommer det flere oppdateringer i løpet av uken!

 

 

 

Og om du eller dere ønsker å jobbe med meg, må dere gjerne sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til @noraemilien på Instagram!

 

Vi snakkes <3

 

Facebookminner fra 2016
Fantastisk shoot-dag og litt kaos + sneekpeek
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på