fbpx

Ting du kanskje ikke visste om meg

83544144_606477626578580_2813863736828231680_n

 

Jeg er en veldig omsorgsfull person. Jeg har hele livet vært en person som har mye omsorg for andre mennesker, og vil at alle skal ha det bra. Dette er nok litt av grunnen til at jeg vil utdanne meg til sykepleier og senere jordmor. I jobben min har jeg mulighet til å hjelpe mennesker som er i sårbare stiuasjoner i livet, og det syntes jeg er utrolig givende. 

Jeg elsker å reise. Jeg er veldig glad i å reise, og liker å oppleve nye steder og kulturer. 

Positiv person. Jeg er flink til å tenke positivt, og prøver å se det positive i alt og alle. 

Kommer fra et lite sted. Jeg kommer fra et veldig lite sted som heter Svinndal, og da jeg gikk på barneskolen så var vi kun 9 stk i klassen. Syv jenter og to gutter. Svinndal er et veldig koselig og lite sted, med utrolig mye fin natur, og jeg er glad for at jeg vokste opp akkurar der.

Jeg er en målrettet person. Jeg er en person som gjør det som skal til for å nå målene jeg setter meg, og gjør mitt beste for at det lar seg gjøre. Jeg holder for tiden på med bachelor i sykepleie, og Miss Norway 2020, og skal gjøre alt jeg kan for at nettopp mine mål går i oppfyllelse.

Jeg er glad i å trene. Det å trene føler jeg at har en så utrolig stor helsegevinst, både når det gjelder det fysiske og det psykiske. Jeg syntes det er deilig å komme seg på trening og føler jeg får klarnet hodet. Trening har blitt en viktig del av hverdagen min, og jeg trives så godt med det.

 

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

Art!
Flere bilder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på