fbpx

Fikk det svaret jeg fryktet

Hei dere!

På fredag fikk vi vite at Stjernehallen (Ishallen vi har i Fredrikstad) skulle åpne på mandag. Fredag så sendte lederen i klubben en mail til kommunen om å høre om jeg kunne trene på is. Jeg har krysset fingrene og håpet på det beste utfallet! Men idag fikk vi mailen. Svaret jeg fryktet mest. "Det er ikke tillat å organisere idrettsaktivitet innendørs for personer over 20 år"!

Jeg ble kjempe lei meg, fordi jeg hadde forberedt meg og gledet meg til å stå på skøyter igjen! Jeg har ikke trent kunstløp siden 28. Desember!! Jeg synes det er veldig leit at jeg ikke skal kunne få gå på is.... 

Jeg tar corona veldig seriøst, men forrige uke fikk jeg lov til å trene med gruppa mi utendørs, mens nå får jeg ikke lov til å gå på is? Vi er mellom 5 og 10 stk på isen nå i cornatider, og isflaten er så stor at vi har lang avstand fra hverandre. Treneren trenger ikke være på is, de kan stå ved vantet og likåvell så kan jeg få en produktiv trening. 

Ahh.. er kjempe lei meg for at jeg ikke får trent på is. Hvertfall når det ikke er noe jeg kan gjøre med det. 

Får håpe smitten holder seg nede slik at det kommer nye restriksjoner som tillater mennesker over 20 til å trene innendørs.

Hadde satt stor pris på om du ville fulgt meg på mine sosialemedier <3

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Ønsker du å samarbeide med meg, og hjelpe meg videre i denne reisen? så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Hvorfor dette er toppidrett! - Svar på Press sin u...
En spennende måned
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på