fbpx

En spennende måned

Skjermbilde-2021-05-03-kl.-20.05.41

God kveld!

Som dere vet så startet vi på en ny måned nå i helgen, nemlig måneden Mai! Dette er en måned det skjer utrolig mye, og jeg gleder meg samtidig som jeg gruer meg - da jeg må prøve å få alt til å gå opp! 

På skolefronten

Denne måneden har jeg utrolig mye jeg må få gjort! Heldigvis har vi ikke skriftlig eksamen, så jeg slipper å forberede meg på det. Men alikavell så har jeg innleveringer, prøver, untligprøver, prosjekter og heldags! Måneden mai føles så kort ut også, da vi har mange fri dager - så jeg føler at alt kommer til å balle seg veldig på. Her må jeg være flink og rutinert meg sikkelig - selv om dette ikke alltid er like lett fordi det ofte dukker op enda flere ting på timelisten enn det var fra før av! 

Miss Norway

Jeg syned det er veldig gøy at jeg har en del å gjøre når det kommer til Miss Norway, for da føler jeg at jeg virkelig jobber for å komme langt! Nå framover så skal jeg jo filme enda mere til finaleuttakket, samtidig som jeg har nødt til å ta bikini bilder! Det blir også utrolig spennende å følge med Sunniva på Miss Universe! 21. Mai er finaleuttak så da er det om og gjort å ha alt på plass til da. Om jeg kommer videre så er det bare noen få dager vekk fra beautycamp så da må jeg reise nedover til Oslo! Det blir jo også selvfølgelig mye øving på heler fram til da.

Jobb og fritid

Ellers så jobber jeg en del denne måneden,det betyr at energi inntaket mitt kommer til å bli tomt ganske fort haha. For samtididig som alle disse tingene baller på seg så må jeg jo også ha et sosialt liv! Jeg og mine venner har planlagt å gjøre mye gøy denne måneden så derfor må jeg prøve å få alt til å gå opp slik at jeg for gjort det jeg skal før jeg møter de, så slipper jeg å stresse med at jeg føler jeg ikke har fått gjort det jag skal.

---

Det er nok en del å gjøre på som alltid. Og selv om det kan bli litt mye av og til, så føler jeg at det også er en positiv ting. Jeg blir sterkere og mer fleksibel da jeg lærer meg å balansere alt. Jeg elsker å ha baller i luften og føler det gir meg mye!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Fikk det svaret jeg fryktet
Vi har fått poengene!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på