fbpx

Film om kroppspress og spiseforstyrrelser

Skjermbilde-2021-05-04-kl.-11.02.15

Hei dere!

I dag er det fint vær ute, men ganske kjørlig. Jeg sitter på skolen og jobber med et filmprosjekt vi har i et fag. Jeg synes det er kjempe gøy å lage en film og kunne se resultatet etterpå, men også vise filmen til resten av klassen. Vi har ca. en måned på å gjøre ferdig denne filmen, som egentlig er grei tid da den skal være Max 4 minutter lang. Problemet er at det er mye i tillegg også som gjør at det er litt vanskelig å finne tid og skuespillere.

Filmen vår skal handle om kroppspress og spiseforstyrrelser. Dette er et viktig tema vi har lyst til å illustrere via filmen. Vi har tenkt til å vise hvordan sosiale medier  påvirker unge enter i dag og konsekvensen av dette. Vi vil hovedsakelig lage en trist film som spiller veldig mye på følelser.

Akkurat nå så driver vi å skrive manus til filmen, slik at vi så straks som mulig kan begynne å filme. Når den er ferdig så har jeg lyst til å dele den her på bloggen slik at dere også kan se den!

:)

 

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Redd Amazonas før det er for sent
Ny oppgave
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på