fbpx

FINALE KJOLE!!

dress

Finale kjole!!

 

Her dere! ♥

Nå har jeg en gladnyhet til dere! Jeg fikk nettopp evening kjolen som jeg hadde bestilt til finalen i August i posten, den er nydelig veldig klassisk og noen fine detaljer på den! Men når jeg prøvde den på var det nemlig en ting jeg ikke hadde tenkt på da jeg kjøpte den! Den var nemlig utrolig varm!! Så jeg ble litt overrasket, jeg kan jo ikke gå i en veldig varm kjole hvis det er sommertemperaturer i Oslo og på scenen. 

Derfor gjorde jeg plan nummer 2 og bestilte en ny helt annerledes kjole enn den jeg har nå. Den jeg bestilte for noen dager siden er full av bling i motsetning til den jeg allerede har. Så dette blir utrolig spennende og se hvilken jeg tar med meg til Oslo, kanskje jeg rett og slett bare bestemmer meg på finaledagen? 

 

Vil dere at jeg skal oppdatere dere mer om kjolene etter hvert? Gi meg en beskjed i kommentarfeltet♥

 

Nå kan du også stemme på meg til Miss Norway finalen send Missu 6 til 2401. Prisen på dette er 20 kr. Du vil motta en bekreftelse melding, når stemmen har gått gjennom. Tusen Takk for all støtten! Det betyr uendelig mye♥♥

@fotothorsen

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Sidene man ikke ser på sosiale medier
Frivillig hos tante blå gjenbruk

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på