fbpx

Finalebildene mine part 1

Jeg har fått bikini bildene mine og jeg ble veldig fornøyd med hvordan de ble tilslutt. Som sakt samarbeidet jeg med fotografen Daniel H. Og bildene tok vi ute og noen inne. Jeg hadde på meg forskjellige bikinier og noen assessors som solbriller på hode og bikini jakke for å bringe litt mer sommer følelse. Vi tok bildene i ca 4 timer og jeg liker og posere og være foran kamera så jeg har hatt det veldig gøy mens vi tok bildene.  Jeg hadde på meg 2 forskjellige type heler en som er 13 cm og andre som var 14 cm.

Jeg vil takke Daniel H for de flotte bildene han tok og min mor for å ha sydd meg en fin bikini jakke, etter at jeg ikke fikk min i posten på grunn av coronaviruset.

Her for dere bildene vi tok ute. Så kommer det part 2 av bildene som jeg tok inne med andre type bikini.

Fotograf: Daniel H

Ha en fin påske alle sammen! 

Bilder tatt av en venninne
Noen flere bilder!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på