fbpx

Finalist i Miss Norway

Hei fine dere!

Nå er endelig finaleuttaket klart, og jeg er så glad for å kunne fortelle at jeg er i finalen i Miss Norway 2020. Vi er 16 fantastiske jenter som kom til finalen, og jeg er så spent på veien videre. Finalen er satt til starten av august, med forbehold om endring grunnet covid-19. 

Nå gleder jeg meg masse til å jobbe mot finalen, og ikke minst bli bedre kjent med de andre jentene. Tusen takk til alle som har støttet meg og heier på meg gjennom denne konkurransen, det setter jeg utrolig stor pris på.

Foto: Daniel Millan

Trenger du markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Finalist i Miss Norway?
Finalist!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på