fbpx

Frivillig arbeid- Tilbud for nyankommene

For noen uker siden var jeg med på å arrangere et spennende arrangement som gikk over 4 torsdager. Sammen med noen jevnaldrende, satt jeg opp et treningsprogram for nyankomne mennesker til Norge. Vi ønsket å gi disse menneskene en sjanse til å trene, lære nye aktiviteter og samtidig få muligheten til å møte og bli kjent med andre mennesker. Gruppen jeg hadde var svært mangfoldig, med deltakere i alle aldersgrupper og fra ulike deler av verden. Flere hadde flyktet fra krig og konflikt. Det var utrolig inspirerende å se hvordan deltakerne ble venner og delte opplevelser på tvers av språk og kulturer. Jeg er så takknemlig for å ha fått være en del av dette arrangementet og for å ha møtt så mange fantastiske mennesker. Jeg vil spesielt trekke frem den energien og innsatsen som deltakerne la ned i treningen og aktivitetene vi gjorde sammen. Det var tydelig at de satte stor pris på å ha en slik mulighet til å bli kjent med andre og lære nye ting. Det var også flott å se hvordan de støttet og motiverte hverandre underveis i treningsprogrammet. Programmet ble holdt i Fredrikstad Turnhall. Arrangementet ble gjort i samarbeid med Fredrik den Andre videregående skole.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ville dyr i sirkus
Italia - Bio familie

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på