fbpx

Gi en julegave til de som trenger det

God kveld!

I dag var meg og noen venner i sentrum (jul i gågada), hvor vi gikk forbi et "juletre" som var fylt opp med ønskelapper. Disse ønskelappene er fra forskjellige mennesker, som har et ønske om å få en julepresang til jul. I utgangspunktet får de kanskje ikke så mange julegaver, og derfor er det organisert en frivillig "gi gave" aktivitet. 

Julegavetreet er arrangert av den norske kirke, og er i et samarbeid med blant annet Vennesla frivilligsentral. Dette er en fin ting å gjøre i julen, for som jeg sier; er juletiden til for å gi! Å kunne gi en gave til en som ikke kanskje får så mye i utgangspunktet, er en god og omsorgsfull handling, for å varme noen sitt hjerte. 

Noen av ønskene kan være litt dyre, og da kan det være en god ide å spleise med en venn. Derfor trenger ikke gaven bli så dyr, og det kan være lettere å være med på aktiviteten. I år har det vært rundt 300 juleønsker, og det er omtrent 100 ønsker igjen. Dette viser til et stort behov for en ekstra gave i julen, og at vi mennesker må tenke på andre.

Det er også mulig å gi en pengesum til Den norske kirke, som blir brukt til å kjøpe resten av gavene til ønskelappene som ikke blir tatt. 

For at gaven skal gis videre til den norske kirke må den ikke pakkes inn. Dette er for mottakerens sikkerhet, i forhold til at det kan oppstå uønskede hendelser hvor gaven ikke er passende. 

Meg og ei venninne spleiset på denne gaven, og kjøpte det som stod på lappen. Siden vi kjøpte en gave i sammen ble gaven litt mer eksklusiv og heller ikke så dyr. Dette er en mulighet alle har, og er en fin ting å gjøre som juletradisjon; gled noen som trenger det<3

 

Ønsker du eller noen du kjenner å samarbeide med meg, send gjerne en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva00

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/

Trening og nyttårsforsett
Et land som Norge
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på