fbpx

Gjenbruksdagen 2016 - Med video!

Foto: Privat


Heisann! 
Nå er det en god stund siden sist jeg blogget og en del har skjedd siden den tid. Jeg har noen spennende prosjekter på gang som det kommer et blogginnlegg om til uken, men på lørdag var det gjenbruksdagen her i Trondheim! Det var kartonglotteri, konsert med D.D.E, moteshow med stilige klær fra fretex hvor blandt annet Miss Universe 1990 Mona Grudt, Miss Universe Norway 2014 Elise Dalby og jeg gikk på samme scene.

Det var veldig hyggelig og se Mona igjen, og hun husket meg gitt! Fikk gratulasjoner, lykkeønskninger og slått av en liten prat om konkurransen. Var så morsomt å høre hennes historie om hva hun tenkte under Miss Universe konkurransen for det er ganske likt det jeg også tenker, haha! Det kan være veldig lurt å være selvsikker, ta det som en stor opplevelse og ha senkede skuldre uten så alt for store forventninger. For min del gjør jeg det oftest best når jeg møter opp med den innstillingen, for da er jeg ikke så nervøs, jeg klarer å være meg selv og å ha hodet på rett plass til en hver tid! 

Stylingen på showet var jo helt rått! Hadde aldri turt å prøve en grønn lipliner før, men helt ærlig så syns jeg det ble ganske stilig. Om jeg kommer til å gå ut på gatene med en slik farge på leppene er en annen sak derimot.


 

Videre i første uttaket!
Jeg er med videre!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på