fbpx

Gjensynsglede og planlegger ny fotoshoot

Hei igjen <3

Hverdagene mine går så fort, og jeg har dagene fylt opp. Men hei og hopp det er blitt April! Nå sitter jeg faktisk i dette sekund å tøyer ut etter en kort økt jeg hadde, og tenkte jeg kunne fortelle hva mine planer fremover er <3 

Tar dagen idag først: Jeg møtte min barndoms-bestevenninne! Vi har ikke sett hverandre på utrolig lenge, mest på grunn av korona, men også fordi hun har flyttet pga studier! Det var utrolig kjekt å se henne igjen, og vi hadde sååå mye å ta igjen <3 Vi gikk en tur her på område jeg bor, og opp til Sprinkelet som det heter. Der er det et utkikkstårn, så man kan se utover nesten hele Fredrikstad! ( Hvis dere legger meg til på snap så har jeg filmet en snutt derifra : Storrod2000) 

Så gikk vi hjem igjen og grillet pølser (I stekepanna) og koste oss på terrassen min med varm kakao og kvikklunsj <3 Skikkelig påskefølelse!

I morgen så er det tilbake på jobb, så trening, og etter det så skal jeg finne frem klær til en shoot jeg skal ha på søndag!

Søndag så skal jeg ha min neste fotoshoot! Jeg gleder meg masse, jeg skal for første gang i ett studio! Jeg håper min mor får fri fra jobben så hun kan være med! Fordi jeg føler meg alltid trygg når hun er med, og hun hjelper meg så godt hun kan med at ting skal se bra ut <3 Det er ikke bare bare å få bildene til å se kjempe bra ut med en gang, men det er derfor jeg skal øve meg!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, titte litt på inspo-bilder til shoot, så er det litt parkett øving på høye hæler hjemme i stua her før jeg tar kvelden!

Ønsker dere alle en fin Laangfredag, og good påske <3

Klem

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 (Prøver å vlogge litt i min hverdag)

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Barn tåler det ikke
Lette etter Loch Ness monsteret
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på