fbpx

Påskeprat på påskeaften

God påske! I dag er det påskeaften, og jeg håper alle har en fin dag. Dagen min startet med en treningsøkt etterfulgt av Miss Norway-møte. I dag var det møte med Helene Abildsnes som fortalte om hennes opplevelse i Miss Universe. Det var bare meg på møtet, så jeg var heldig og fikk svar på alle spørsmålene mine fortløpende underveis.

Hver dag i påsken har Indre en påskeprat med en ny person, og i dag på selveste påskeaften var det min tur. I intervjuet snakker jeg om mye forskjellig. Blant annet forteller jeg om hva jeg gjør i påsken, tanker rundt corona og hvordan responsen har vært etter at de skrev om deltagelsen min i Miss Norway for første gang. Intervjuet kan dere lese her.

Hjemme der jeg kommer fra har de satt opp et påsketre hvor alle kan henge opp sine egne påskeegg for å pynte opp i gågata

Etter møtet har jeg vært ute i hele dag og grilla pølser i det fine påskeværet. Her er det full vår og snøen har smelta for lengst, men den koselige påskestemningen er absolutt tilstede likevel.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

Noen å snakke med
Barn tåler det ikke
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på