fbpx

Gjør det fordi du vil, ikke fordi du må

IMG_389_20190130-203528_1

Som kjent kommer skjønnhet innenfra. Men om du vil pynte litt ekstra på din naturlige utstråling, kan jo sminke være et artig valg!

Jeg synes det er gøy å sminke meg. Det kan føles ut som om sminke gir en selvtillitsboost, og det er det sikkert mange av dere som kjenner på. Det er viktig å huske på at hvis du sminker deg, så skal du gjøre det fordi du vil, ikke fordi du må. Å føle seg komfortabel med og uten sminke gir en god utstråling, som igjen gir et penere smil. Deg som person er unik på alle måter. Du kan ikke sammenlignes med andre. Uansett om du er jente eller gutt, bruker sminke eller ikke, så er du vakker akkurat som du er. Å sminke seg, kan sees på som å pynte på utseende sitt, og for mange er sminke kunst. Du kan få deg selv til å se eldre ut, eller yngre for den del. Man kan sminke på mange forskjellige måter, alt fra en enkel look i hverdagen, til avansert teatersminke.


Dette er min sminkerutine:

  • Jeg starter med å rense ansiktet mitt, for å så påføre fuktighetskrem.
  • Når fuktighetskremen har trekt seg inn i huden, smører jeg ut en primer for at sminken skal sitte lengre.
  • Jeg startet med bryn, og bruker en concealer både under og over bryna, for å rette opp i formen på de hvis de er ujevne. Etter dette begynner jeg på øyeskyggen. Jeg bruker alltid lyse bruntoner til hverdags. Hvis det er til en finere anledning bruker jeg mørkere farger, og gjerne litt glitter.
  • Så legger jeg fondation med en beautyblender. Om det er behov for litt concealer på enkelte områder, bruker jeg dette. Deretter påfører jeg pudder og solpudder.
  • Hvis jeg vil ha litt glød, tar jeg på highlighter på kinnbeina og rett over leppen, også fortsetter jeg med øyesminken. Igjen - det kommer an på anledningen, om jeg skal bruke eyeliner eller ikke, løsvipper eller bare mascara.

  • Så avslutter jeg med en leppestift. I hverdagen bruker jeg lysere, matte leppestifter for å få en mer naturlig look. Til finere anledninger tar jeg gjerne på en mørkere leppestift. Mørke, matte farger synes jeg passer til en røffere look, og hvis jeg vil ha mere glød foretrekker jeg en gloss.

Foto: Iselin Jamne

 

Vil du samarbeide med meg? Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg på Instagram, og gjerne lik og del Facebooksiden min :)

Vi er i Sør-Amerika
Resolutions And Me
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på