Happy womens day from Kenya- Support the Brotherhood Foundation

Gratulerer med kvinnedagen til alle unge kvinner der ute som strever etter å gjøre hver dag bedre enn den forrige! Dagen i dag ble brukt på å fortsette med filmingen av happy day junior school og få fram kvinner som er selvstendige, jobber, og får barna sine gjennom skolen. Denne dagen betyr mye og jeg er også glad for å ha kunne brukt den på The Brotherhood Foundation og møte med de som står bak den. Dette er en stiftelse som fokuserer på nærmiljøet i Nairobi, samfunnsproblemer, doneringer til de mindre heldige. De håndterer kriser som oppstår i samfunnet angående begravelser, vold, dødsfall, sult, sykdom og mer. Denne stiftelsen satser på å kunne få nærmiljøet med på å forbedre de forholdene de lever under og samarbeide til å få hverandre ut av vanskelige levekår. 
I dag fikk jeg sitte ned med de som jobber med Brotherhood og høre fra dem hva det er som er hovedmålet deres er. Nye samarbeidspartner står i fokus blant annet, også å skape nye tilknyttelser og få flere frivillige til å melde seg inn for  hjelpe til der det trengs. Behind every man there is a strong women. Gratulerer til alle damene i verden og alle mennene som er med på å hjelpe oss nå langt! 
For å lese mer om the brotherhood foundation gå inn på: www.facebook.com/brotherhoodfoundation

Gi stjerner til dette innlegget:
Gratulerer med dagen!
Exclusive ladies night
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på