fbpx

Hva er din oppfatning av skjønnhet?

IMG_4350-copy

Hva er egentlig skjønnhet? Er det den peneste jenten i klassen? Er det Norges vakreste kvinne? Eller det den norske natur? Alle har forskjellige meninger om hva skjønnhet er, og det er et stort tema i dagens samfunn som kanskje ikke prates så mye om. Hovedsakelig defineres skjønnhet som det skjønne, det sanne og det gode. Du får en følelse av velbehag rundt ekte skjønnhet. Nettopp dette setter vi skjønnhetsutøvere fokus på i Miss Norway.

Du har sikkert hørt uttaket "Skjønnhet kommer innenfra". Det er i mine øyne, sant. Eksempelvis at du føler deg bra, og har en god dag, de rundt deg både ser og merker det. Det stråler fra deg, akkurat fordi dette er din indre naturlige utstråling. Om det du gjør er ekte, noe du virkelig brenner for, så skinner det godt gjennom. Det samme gjelder motsatt. Om du er falsk, gjør noe bare for oppmerksomhet mens du egentlig ikke kunne brydd deg mindre, skinner det også godt gjennom. Her spiller det sanne og det gode inn. At du som person er god med andre, å bry seg, vise ekte følelser. Det er skjønnhet for meg.

I missekonkurranser har det seg slik at det er forbudt å reklamere for skjønnhetsoperasjoner. Hvorfor det? Får ikke folk lov å gjøre hva de vil med utseende sitt? Joda, så lenge du er over 18 står du fritt til å gjøre nesten hva du vil. En miss i en skjønnhetskonkurranse skal være et godt menneske og alt du gjør kommer fra hjertet. Du bryr deg og viser at du er bra nok som du er. Naturligvis blir det da feil å reklamere for å endre på utseende sitt. Noe vi alle vet, er at alle er forskjellig og unik på hver sin måte. Alle har sine komplekser, noe man vil endre på, kanskje til og med fjerne. Komplekser skapes som oftest av en selv og sine egne tanker, fordi man er kritisk. Så lenge du ikke tenker på kompleksene dine, er det ingen som legger merke til det. Ikke deg selv engang, og den følelsen synes jeg er veldig befriende. Du trenger ikke å operere nesen din fordi du er misfornøyd med dens utseende. Det er den nesen du er født med, det er dine gener og best av alt, bare din.

Alle har noe godt i seg, vær deg selv og la ting skje på en naturlig måte. Du er god nok som du er.

 

Foto: Iselin Jamne

 

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere, så hvis dette høres interessant ut - send meg en mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Min Instagram: @theajamne

Min Facebookside: Thea Jamne

Semifinalist 2019
12 til semifinale i Miss Norway 2019
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på