fbpx

Hva i alle dager er en blikkenslager?

God dag dere<3

Hva i alle dager er en blikkenslager? Ja det var et spørsmål jeg selv undret over, som jeg måtte søke opp på Google! For en blikkenslager er egentlig en svært kreativ person, som lager nøyaktig det du trenger etter en hver punkt og prikk! 

(Foto: Audun Borgemyr)

//Sponset//

Arild Tørresen AS- Blikkenslager! 

For en kort stund siden fikk jeg min syvende sponsor som er blikkenslager. Arild som er sjefen på huset har drevet med dette siden han kjøpte bedriften for 7 år siden, og har bred kunnskap om faget sitt. Han sitt yrke går nemlig ut på noe som alle trenger en eller flere ganger i livet. Skal du ha hus eller leilighet er det et absolutt behov for en blikkenslager. De ordner alt som omhandler blikk, og lager blant annet piper m/pipehatt, takrenner, ventilasjonsanlegg, reparasjon av blikk og mer. Hvis du ser på huset ditt vil du mest sannsynlig finne noe som er gjort av en blikkenslager. Med base på Evje og dyktige ansatte har de et svært godt rykte på deg. Alle mann er perfeksjonister, og leverer virkelig opp til forventningene:) 

Spør du Arild Tørresen AS om de kan ordne med blikk på ditt hus, vil de tilpasse og tilrettelegge spesifikt for ditt hus/leilighet:)

Da jeg møtte opp hos Arild på verkstedet la jeg fort merke til alle de forskjellige vinklene i feks en pipe, og ble helt fascinert over at det var de som lagde dem ved bruk av målinger og maskiner. Men disse mannfolkene kan sitt yrke, og det kunne man virkelig se! 

 

Før/etter-bilder og bilder (piper)

 

Spørsmål til en blikkenslager jeg har lurt på

1. Er det vanskelig med tanke på vinkler, lufttrykk og matte?

Nei det er egentlig ikke så vanskelig når man bare kan teknikkene og liker det man drivere med. Det er mye matte og målinger, men med de rette maskinene og jevnlig bruk av kunnskap er denne jobben helt topp:)

 

2. Hva er det gøyeste med jobben?

Det gøyeste er vel å møte folk, som blikkenslager treffer jeg mange nye mennesker hele tiden og det synes jeg er skikkelig moro! Arbeidet er også veldig fritt, noe som er avslappende og deilig. 

 

3. Hva skiller dere ut fra andre blikkenslagere?

Vi driver veldig mye med produksjon av pipehatter og piper, så vi har ekstra god kunnskap og ferdigheter innenfor det området. Vi får mye oppdrag på akkurat piper, så det har blitt vår spesialitet:)

 

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Arild Tørresen 

Telefon: 909 90 853

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Adresse: Kjertsåvegen 18, Evje

 

Ha en kjempefin dag videre, gjerne kontakt meg om du skulle lure på noe:))

 

 

 

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/  

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Support World Wildlife Fund (WWF)
Medmenneskelighet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på