fbpx

Hvem er jeg?

Tenkte å skrive et lite innlegg der dere kan få et lite innblikk i hvem jeg er, hva jeg gjør, og rett og slett bare litt generelt om meg selv :)

For hvem er jeg egentlig? 

For å være helt ærlig, så er det et spørsmål jeg alltid har vegret meg for å svare på - for hvordan skal jeg egentlig best mulig beskrive meg selv og hvem jeg er?

Størsteparten av grunnen til at jeg har hatt vanskeligheter for å svare på det, er nok fordi jeg slettes ikke er helt sikker. Jeg tror nemlig veldig på at jeg er blitt formet av alle rundt meg, og at jeg derfor er mer et resultat av omverdenen enn meg selv. Samtidig så vet jeg at noe av det eneste som er konstant, er det at jeg er i endring hele tiden. 

Jeg er altså ikke den samme personen som jeg var for noen uker siden, noen år siden, eller bare noen dager siden - jeg har forandret meg litt, selv om det kanskje ikke er de største forandringene.

Kanskje er jeg i en slags eksistensiell krise (kall det «midtlivskrise» om du vil), hvor jeg rett og slett virkelig prøver å finne meg selv fullt ut? Ikke vet jeg 100%, men jeg vet i hvert fall de store linjene;

Jeg heter Kristin Elise Schade, men majoriteten av alle rundt meg, bruker bare Kristin. Jeg er 20 år gammel, men fyller nytt år allerede nå i mars (wihuuu), og jeg kommer fra den lille bygda Seljord i Vest-Telemark.

Det er nok ikke så mange som har hørt om Seljord, med mindre du er veldig glad i både danseband- og country-festival, men noen kjenner faktisk igjen stedet gjennom Selma (som er sjøormen vår (nesten samme greia som Loch Ness hihi))

For tiden går jeg ikke på skole, men har det man kan kalle en liten pause for å kunne fokusere på meg selv og hva som gjør meg godt.

På fritiden prøver jeg å jobbe frivillig, og har blant annet vært med å oversette og skrive artikler i Verdens Beste Nyheter, vært lokallagsleder for Nei til Atomvåpen, samtidig som jeg prøver å engasjere meg i både Rafto og Amnesty.

Mye av tiden går dermed fort bort til frivillig arbeid, men heldigvis er det noe som gir meg utrolig mye, og jeg stortrives med å prøve å gjøre en innsats for andre! (Drømmen er jo faktisk å bli menneskerettighetsadvokat, men det ligger nok noen år frem i tid)

Men ja, tilbake til min eksistensielle krise!!

Noe av det som er viktig for meg, er det å ikke nødvendigvis bare være på en jakt etter å finne ut hvem jeg er, men heller ha fokus på det at jeg er på en reise hvor jeg hele tiden prøver å utvikle meg, heller enn å fokusere på å hele tiden skulle definere meg.

Jeg er kanskje litt vel vanskelig nå, men jeg er redd for at dersom jeg klart definerer hvem jeg er, så vil det sette grenser for min utfoldelse og utvikling senere, i hvert fall i forhold til det som ikke stemmer overens med definisjonen jeg allerede har satt.

Hmm, dette ga vel egentlig ikke så mye mening kanskje? 

Vel, for å si det enkelt; jeg heter altså Kristin, er 20 år gammel, liker å jobbe frivillig med hjertesakene mine, og har et hode fullt av tanker!

Så håper jeg masse på at nettopp du har lyst til å følge meg videre på den reisen, og så vil jeg også ønske alle de andre, utrolig flotte deltagerne, masse lykke til!

 

Klem <333

 

Spennende tider!
Det perfekte missehåret (video!!)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på