fbpx

Hvem er jeg nå idag?

117708459_388742168758486_4235221076605532183_n

Hei igjen, mine kjære lesere<3

I går fikk du høre om bakgrunnen for den jeg er nå, i dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt mer om meg selv   - hun som mine venner og familie kjenner.

Akkurat nå så går jeg siste året på Medier og Kommunikasjon. Denne linjen har jeg valgt fordi fotografi, filmskaping, journalistikk, grafisk design og ikke minst REKLAME er noe jeg elsker å drive på med. Når jeg var liten så likte jeg også veldig godt sport, jeg spilte fotball i 10 år. Samme med musikk, jeg gikk på kulturskolen, danset, sang og spilte instrument. Jeg likte å delta i mye. Men gjennom oppveksten min har jeg også alltid elsket det å stå modell for noen, lage videoer selv og hvordan media verden fungerer. Det var ikke så enkelt å være den "fisefine" jenta på bygda, men fotballen reddet meg inn igjen - hahah.

En av mine andre interesser jeg har hatt siden jeg var liten, er politikk og samfunnet. Jeg satt i ungdomsrådet på ungdomskolen, og nå på videregående er jeg elevrådsleder. Jeg har til og med fått deltatt på elevtinget - der jeg møtte min nåværende kjæreste haha. Å være engasjert, og delta i samfunnsproblemer er utrolig viktig. Jeg anbefaller dere sterkt å delta! Det gir deg så mye, du får mer forståelse på hvordan ting fungerer og blir kjent med nye. Du trenger ikke å bestemme deg for et parti, du trenger bare å brenne for et problem, og kjempe for å fikse det:)

Videre i livet har jeg lyst til å jobbe i moteverdenen. Til høsten vil jeg gå SOFI (moteskole) og flytte til Oslo, og senere studere noe med markedsføring. Etterhvert vil jeg bo litt i Paris, og skaffe meg kontakter. Motebransjen er utrolig vanskelig å lykkes i! Men jeg tror jeg har det som skal til, og jeg skal ikke gi opp!

Nå på fritiden så jobber jeg i tillegg til skole. Under corona-situasjonen er det ikke så mye jeg kan være med på, men prøver å holde dagene innholdsrike. Jeg liker å ta på meg forskjellige modelloppdrag, oppdatere mine sosiale medier, møte venner, være med familie, jeg elsker å skrive poesi, trene, shoppe haha og ikke minst delta på aktiviter som gjør noe godt for samfunnet! Ellers jobber jeg med en podcast som kommer ut i februar. Når covid drar vil jeg reise!! Vennene mine ville beskrevet meg som hardtarbeidene og flink, snill, morsom og utadvendt. 

Dette er litt om meg nå fortiden, jeg føler jeg har så mye å fortelle om meg selv! Jeg elsker å by på meg selv, og føler jeg har mye å bidra med. Men dette var langt nok for idag.

Til neste gang<3

Ønsker du å være en sponsor? ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @stephanylarosa

 

Litt om meg
Èn av mine hjertesaker
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på