Hvem er jeg?

Nå er det mange år siden jeg var på bloggfronten, så å skrive et innlegg igjen blir litt utfordrende, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

Jeg er 21 år og bor på Stjørdal. Jeg jobber turnus på værnes og som vippetekniker på Lade.
På min fritid er jeg mye med venner, og jeg er trener for et cheerleaderlag i Trondheim. Jeg har også vært utøver for Nixies Senior Coed Elite i ca 5 år.


Jeg er en veldig målrettet jente og står for det jeg gjør. Jeg har alltid vært stor motstander imot mobbing og vil virkelig med hele mitt hjerte stanse mobbing.
På barneskolen var ikke jeg den mest populære jenta, jeg husker mye fra den tiden og min mor sier til meg at jeg kom hjem gråtende over at noen jenter hadde sagt noe ufint til meg.
Jeg synes dette er utrolig vanskelig å skrive om, fordi jeg aldri har skrevet om det. Derfor er å få stanse mobbing veldig viktig for meg.
Heldigvis gikk mobbinga over når jeg begynte i 8.klasse.

Jeg meldte meg på Miss Norway og tenkte ikke mer på det før jeg fikk en mail der det sto at jeg var videre. Det var egentlig helt uvirkelig, jeg skjønte det ikke og jeg skjønner det ikke idag heller. Nå er det to dager siden jeg fikk mailen og jeg har takket ja! Jeg gleder meg til å begynne.

Klem Malin♥

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Jeg elsker jobben min
Get to know me!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på