fbpx

Så mye gjør redigering med bildene mine

26735432_10159858438325565_895154134_o

Selvironi er en viktig del av hverdagen, og jeg har derfor valgt å vise dere den harde sannheten bak en fotoshoot. For to dager siden var jeg å tok bilder til konkurransen. Hele folket måtte settes i jobb fordi vi hadde nemlig ingen bildevegg. Dette resulterte i at vi måtte ta til drastiske tiltak å begynne å demontere huset for å få tak i en gardin som vi kunne bruke som bakgrunn på disse flatterende bildene som skulle publiseres på nettet. Da vi satt opp gardinen var den selvfølgelig for kort, så alle mann måtte i arbeid for å få denne gardinen lengst mulig ned mot gulvet uten at det ble for mye. Bildene resulterte selvfølgelig i en god latter, det er uten tvil fantastisk å se råmaterialet i forhold til det ferdige resultatet.

Tusen takk til mitt fantastiske bildeteam. Spesielt tusen takk til Iselin Jamne og Raymond Michelsen for de ferdige resultatene. 

Jeg skal endre noe!
I made it to the mountains!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på