fbpx

Hvorfor meldte jeg på Miss Norway?

 

 

Hei kjære lesere!

I dette innlegget skal jeg snakke om hvorfor jeg meldte med på Miss Norway. Det var en dag som søsteren min sendte annonsen til meg på Instagram. Hun visste at jeg er veldig interessert i denne konkurransen. Da jeg så annonsen, ble jeg veldig spent. Ett av kravene for å melde seg på, var å sende to bilder. Jeg tok bildene og meldte meg på. Etter noen dager fikk jeg beskjed om at jeg hadde gått videre til første uttak.

Da jeg leste trappetrinnene i konkurransen, skjønte jeg at alle mine interesser ligger i denne konkurransen. Det å skrive blogg, ta bilder av seg selv, kjempe for sine hjertesaker, gjøre frivillig arbeid og samarbeide med sponsorer, er alle interesser jeg har:)

Det å delta i denne konkurranse var egentlig min barndomsdrøm. Som jeg fortalte dere i første blogginnlegg, bodde jeg i Iran for fem og et halvt år siden. Det finnes ikke skjønnhetskonkurranser i Iran, men jeg fulgte Miss Universe på nettet. Jeg ønsket meg at det kom en dag hvor jeg kunne delta i denne konkurransen og få den kronen på hodet:) I et land som Iran kan aldri den drømmen bli til virkelighet, men jeg hadde et stort håp at det skulle skje en dag.  I dag som jeg bor i Norge, kan drømmen bli virkelighet. Er ikke dette fantastisk?!

Hvis jeg ikke deltok i denne konkurransen, ville jeg få dårlig samvittighet og føle meg utakknemlig. Denne muligheten er en drøm for mange jenter som lever i land som Iran og Afghanistan. I dag har jeg denne muligheten og må ta den med takknemlighet. Jeg vil delta i denne konkurransen for meg selv og for alle de jentene hjemmefra. Det gjelder spesielt de jentene i Afghanistan som ikke har lov til å bestemme over sitt eget liv, og til og med over sitt eget ekteskap.

Jeg har tenkt at denne konkurransen kan bli vanskelig for meg, siden jeg ikke har bodd så lang tid i Norge. Norsk er ikke mitt morsmål, og jeg har ikke så gode norskkunnskaper. Men det som motiverte meg, var det at jeg må være takknemlig og ta sjansen. Jeg mener man må bruke de mulighetene som man får i livet. Det å delta i denne konkurransen er en veldig stor mulighet i live mitt. Det er en mulighet som kan forandre livet mitt og åpne mange dører i livet.

Jeg håper at jeg går videre i denne konkurransen, og jeg vil jobbe hardt for det. Hvis dette ikke skjer, er jeg uansett stolt av meg selv. I det minste prøvde jeg å praktisere min drøm. Ved å delta i denne konkurransen, kommer jeg ut av min komfortsone og får masse gode erfaringer. Jeg blir modigere og sterkere. Jeg liker å forme en modigere versjon av meg selv gjennom livet.

 Jeg vil representere Norge som et land som gir folk håp til fremtiden og mange gode muligheter i livet. For 6 år siden hadde jeg ikke håp for fremtiden min, om jeg kunne ta høyere utdanning og gjøre om jeg ville i livet, men i dag gir Norge meg håp til fremtiden. Jeg er nå deltaker i Miss Norway. Ved å delta i denne konkurransen skal jeg også vise at man må ha tro på seg selv og slutte å tenke negativt om sine evner. En må bare gjøre sitt beste! Tusen takk at dere bruker tid og leser min innlegg:) ha en god kveld 

 

Dagen i dag
Gjorde det jeg ikke trodde jeg kom til å måtte gjø...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på