fbpx

Gjorde det jeg ikke trodde jeg kom til å måtte gjøre!

Hei!

Som de fleste vet så driver jeg aktivt med kunstløp! Og NM skal arrangeres i Mars i Oslo. Dato idag er 09. Februar og jeg har enda ikke fått trent på is med treneren min i 2021. Sist jeg trente på is i Stjernehallen var 30. Desember.

Jeg vet det sikkert er kjempe uinteressant for dere å vite dette hehe, men det betyr utrolig mye for meg... Nå er det så lenge siden jeg har fått trent med ordentlig is under beina at jeg håper NM blir avlyst. Fordi jeg rett og slett ikke føler meg klar, jeg har ikke lyst til å delta i noe som jeg ikke har fått trent meg opp til... Jeg vil jo prestere bra, og ikke gå ut med dårlig resultater. Jeg vet alle sikkert er lei av å høre det nå, men JEG ER SÅ LEI CORONA! 

Jeg følger restriksjonene som vi får, bruker munnbind og holder avstand. Jeg kjøpte meg leilighet i November, og jeg venter og venter på at dette viruset skal gå vekk, slik at jeg kan invitere vennene mine på en liten innflytningsfest <3

Men tilbake til trening. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke får lov til å trene. Kunstløp er en individuell sport, og jeg kan ha en effektiv trening med treneren min ved vantet. Vi kan holde alt fra 3-10 meter avstand.. Men fordi jeg er over 20 år, så får jeg ikke lov til å trene.

Jeg synes det er viktig å følge reglene for at smitten ikke skal øke, men at jeg ikke skal få lov til å trene fordi jeg er over 20 år er latterlig.. Beklager, men jeg ser ikke noe logikk i det. Jeg skal representere Fredrikstad kunstløp klubb i NM i senior, og jeg går likevel ikke under toppidrett fordi jeg ikke er på landslaget. Før jul, når de strammet inn så snakket vi med kommuneoverlegen at det var greit at jeg fikk lov til å trene. Men nå ikke? 

Uansett så har ikke jeg gitt meg altså! Jeg har fortsatt å trent hver dag, og håper snart at jeg skal få en melding om at jeg endelig er velkommen i ishallen igjen. 

Jeg har trent ute og hjemme i stua. Har vurdert lenge om å melde meg inn på treningssenter, men har ikke gjort det på grunn av smitte. Men med lange dager, det er mørkt når jeg kommer hjem, 10 kuldegrader ute, bestemte jeg meg endelig for å starte å trene på treningssenter. Synes nesten det var litt skummelt å gå inn, men folk var utrolig flinke til å holde avstand, og det var Antibac overalt på sentret. Jeg er utrolig heldig, jeg ser treningssentret fra leiligheten min, og det tar meg 3 minutter å gå, hehe så nå er det bare å trene <3 <3 

Trening er noe jeg synes er utrolig viktig! For kropp å sinn, og jeg har lyst til å dele min treningsglede med dere! Tenkte å dele mine favoritt øvelser en dag, so stay tuned <3

 

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-profil, veien til miss Norway

https://www.facebook.com/Amine-Storr%C3%B8d-Veien-til-Miss-Norway-2021-100361338746449 

Instagram:https://www.instagram.com/amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klem <3

Hvorfor meldte jeg på Miss Norway?
Jeg har blitt organdonor
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på