fbpx

I kveld gjelder det

Nå er det ikke lenge til det braker løs i Rotterdam og finalen i Eurovision Song Contest sparkes i gang. Jeg gleder meg masse til å se på finalen. I og med at det ikke ble noen finale i fjor blir det ekstra gøy med årets finale. Eurovison er alltid show og god stemning, og det er jeg helt sikker på at det blir i år også. 

I forbindelse med finalen har jeg skrevet en kronikk i Extraavisen med mine tanker rundt finalen. Den kan dere lese ved å klikke dere inn her. Foto: Tiril Lunaas

Det er mange gode bidrag med i år, men jeg heier selvfølgelig på Norge. Har troa på at vi gjør det bra i år, og at Europa kommer til å like bidraget vårt. Heia TIX!

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie   

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Angie - min presentasjon
Presentasjonsblogg - Madeleine Denice
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på