fbpx

Hva er Indoor running?

Heihei

I kveld tenkte jeg å prate kort om trening i og med at jeg studerer idrett. For tiden så trener jeg ganske mye, kan skylde seg at det nærmer seg eksamen å, hehe! I såfall så minsker trening eksamensstress, så anbefales om du/dere stresser pga eksamen, ta dere en pause og kom dere på trening! :D 

I dag har jeg faktisk gjennomført to økter, litt morsom faktisk. Kan starte med å forklare for de av dere som ikke vet hva det er/går ut på. Kort sagt så er indoor running 30 minutters effektiv løpetrening i gruppe. Men det som var greia var at jeg meldte meg på for ca 4-5 dager siden, men var på venteliste, nr 6 i køen. Så i og med at jeg idag tidlig ikke fikk melding, så regna jeg med at det var fullt. Da bestemte jeg meg for egentrening tidligere idag, i det jeg hadde kommet hjem og fikk gjort litt skolearbeid. Fikk jeg SMS, der det sto at jeg hadde fått plass. Heldigvis så trener jeg for det meste med hun jeg bor med, så da var det sånn at begge valgte å dra på det. Det varierer veldig fra uke til uke hvor mange minutter osv. I dag var det 2 min x 8 og 1 min pause, man bestemmer selv hastigheten. Men som regel burde det være på minimum 8, jeg valgte derimot å holde meg mellom 10 og 12.

Som avslutning er det ganske lurt å senke farten, for å så strekke ut mot slutten. I og med at jeg ikke rakk å spise nok før 2 økt, som dere ser på siste bildet mens jeg strekker ut så var jeg ganske utslitt faktisk, haha! 

PS: Om du kjenner noen som vil samarbeide med meg, så er det bare å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Ha en fin kveld alle sammen! 

Mine forbilder i konkurransen
Teater
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på