fbpx

Jeg elsker SOTHYS!

Jeg elsker SOTHYS!

Her om dagen var jeg hos TemaHud på Nesbru å fikk min aller første ansiktsbehandling av flinke Eva. Behandlingen var fra Sothys og heter Resurfacing peeling. 

Jeg la meg på en benk inne på et stemningsfult rom med avslappende musikk og stearinlys. Benken var fast og god å ligge på, og jeg fikk en liten god dyne på beina. Eva startet med å rense huden med soothing cleansing milk. Deretter tok hun en peeling som klargjorde huden før fruktsyren som var neste steg. Etter fruktsyren masserte Eva inn descuacrem, denne får urenhetene til å komme lettere ut. Så dampet hun rundt huden min for så å klemte ut ''ormene'' og urenheten. Etter utklemmingen masserte hun inn en beroligende balm og maske. Tilslutt fikk jeg en hydradvanced krem på meg. Denne hudpleien varer fra en til to timer, og er utrolig behagelig. Det blir ikke lenge til jeg skal tilbake til TemaHud for å gjøre den samme behandlingen igjen. Gleder meg!

b2ap3_thumbnail_975736_10152926174045191_900015573_n.jpg      b2ap3_thumbnail_975087_10152926169225191_310190603_n.jpg

Jeg fikk med meg noen herlige produkter hjem, som passer perfekt til min hud.

b2ap3_thumbnail_DSC_0098.JPG

b2ap3_thumbnail_DSC_0102.JPG

Normalizing beautymilk: Rensemelk- ta ca størrelse med et kronestykke masser inn i ansiktet og skyll av med vann.

Normalizing milk: fukt en bommulspad med vann, ta så litt lotion på og få vekk rester på huden.

b2ap3_thumbnail_DSC_0027.JPG

Hydradvanced: Dagkrem som tas på etter rens på morningen.

Continiues renewal cream: Nattkrem tas på etter rens på kvelden.

b2ap3_thumbnail_DSC_0017.JPG

Complexion perfector: brukes over makeup der du har porer i huden. Fungerer som en primer samtidig som den jobber med porene.

Peel off mask: Legges på i et ganske tynt lag, tørker så kan du dra det av i flak. Vask av rester med vann. Denne kan du bruke 1 til 2 ganger i uken.

b2ap3_thumbnail_DSC_0022.JPG

Secrets de sothys bodylotion: brukes som en vanlig bodylotion. Alle produktene lukter kjempegodt, men akkurat denne bodylotion luker HELT SINNSYKT GODT!! Jeg vil nesten ikke bruke den- men spare den, fordi den er så fin og god.. Herlighet

b2ap3_thumbnail_DSC_0025.JPG

Desquacrem: er en dyprensende peeling med små korn i seg, som man kan bruke 1-2 ganger i uken. Bland med vann og skyld av.

Active contour: er en øyegele du kan påføre under øynene både natt og dag. Skal hjelpe for det mørke og tunge partiet under øynene.

b2ap3_thumbnail_DSC_0019.JPG

Jeg er så glad for å ha SOTHYS som min sponsor!! Jeg vil bare bruke disse produktene hele tiden.. De lukter så godt, og konsistensen er så myk og deilig! Tusen takk til SOTHYS som støtter meg under Miss Universe Norway konkurransen!

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En liten tåre :')
Min egen hjemmeside

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på