fbpx

Jeg er dyrevenn, er du? :)

Jeg er dyrevenn, er du? :)

Zootropia har vært super snille og sponset meg i Miss Universe. Jeg tenkte litt på hva vi kunne gjøre sammen! Fordi jeg har ikke så stort behov for dyreting. Og vi kom frem sammen til en super bra ordning at alt som de sponser skal doneres til dyrebeskyttelsen i Flekkefjord.

De har nettopp startet og trenger litt resurser for å komme igang. De gjør en kjempefin jobb og vi trenger virkelig flerre mennesker som de i verden. Jeg er veldig i mot dyremishandling, det er faktisk noe av det værste. Hvordan kan folk gjøre stygge ting med noen som ikke kan snakke for seg eller beskytte seg selv? Jeg har selv kjøpt en katt fra dyrebeskyttelsen i Grimstad :) en nydelig katt med grønne øyner og lang pels som noen bare hadde "hivet" i fra seg. Desverre så fins de mennesker som bare kan hive en katt i en pose ute på gaten.. akuratt som om det var søppel. Dette er helt grusomt og jeg skjønner ikke hva som faktisk får folk til å gjøre sånn og snu ryggen til. I Norge så har vi mattilsynet som skal ta seg av sånne ting, men dette blir gjort svært lite med. I Norge trenger vi flerre frivillige og fosterhjem til dyr. Og egentlig burde de også ha makt til å ta i fra mishandlede dyr syns jeg.

Det er super bra at meg og zootropia kan gå sammen og gi til noe som er så bra! En sikkelig god sak. Zootropia er en dyrebutikk med kjærlighet til dyr og det er veldig viktig. 

b2ap3_thumbnail_2013-05-02-14.19.26.jpg

Her sitter jeg, Lars som kom i fra Agder (presse), Monica fra dyrebeskyttelsen og Kari-anne fra zootropia :) Det er et bra team det! Lars skal skrive om meg i Miss Universe og sponsingen. Glede meg til å lese om dette.

Tusen takk til Zootropia for all sponsingen. Og at vi kunne få til et sammarbeid med å donere dette til en virkelig god sak. Gå inn å les mer om de her på facebook: https://www.facebook.com/pages/ZooTropia/167749746589885?fref=ts

Takk til dyrebeskyttelsen for at dere er her! Og til alle dere som jobber frivillig med dette. Dere gjør en viktig jobb som skal ha stor respekt :) Gå inn les mer om de her: https://www.facebook.com/DyrebeskyttelsenFlekkefjord?fref=ts

Og til slutt en takk til Lars som hadde lyst å komme for å skrive om dette i agder. Gleder meg veldig til å lese om dette.

Kommer til å legge ut en link når dette kommer i agder senere :)
Nå er det på agder! Les artikkelen her: http://avisenagder.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=20496

- Christine Frestad

b2ap3_thumbnail_2013-05-02-17.17.00.jpg

Åja.. btw.. Jeg er nå tilbake i Stavanger og pakker kofferten min! Gjett hvor jeg skal? Til Oslo som vanlig. Nytt modellkurs på gang, og jeg glede meg :) 

 

A dream doesn't become reality through magic; it t...
What a beautiful day

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på