fbpx

Jeg er med i den nyeste utgaven av Mirror magazine!

Hei alle sammen!

For ett par uker siden nådde magasinet Mirror ut til meg, og sa de var interesserte i å ha meg med på deres neste utgave av magasinet sitt. Dette var en utrolig gøy mulighet å få tilbud om, så selvfølgelig takket jeg ja! Mirror Magazine er ett internasjonalt magasin som ønsker å fremme oppekommende modeller og fotografer, og gir dem muligheten til å utvide deres portofolje ved å få bildene sine trykket i deres magasin. Magasinet finnes både i digital form og kan bestilles i papir form.

Jeg sendte inn noen bilder jeg tok i Albania etter deltagelsen min i The Miss Globe, med finale kjolen min designet av min offisielle designer for konkurransen - FBI wear and design. De likte bildene så godt at jeg fikk hele 4 sider i magasinet! Under ser dere bilder fra siden jeg var med i.

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Alpakka-Safari med autismeforeningen
Mine favoritt Life Quotes

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på