fbpx

Alpakka-Safari med autismeforeningen

11

Hei alle sammen! I dag har jeg vært på en alpakka gård som frivillig igjennom autismeforeningen. Besøket startet med at vi fikk info om alpakkaene. Vi skulle egentlig på alpakkavandring, men grunnet glatte veier så ble det alpakkasafari isteden. Dette er var det tryggeste for både dyrene og oss.


Alpakkagården var virkelig en koselig plass. Vi fikk gå rundt sammen med alpakkaene og bli kjent med dem på en helt unik måte. Vi fikk også mate dem. Det var så avslappende å være omgitt av disse søte og nysgjerrige dyrene. Jeg kunne nesten ikke tro hvor mye glede og smil de brakte til oss alle.

Jeg vil virkelig takke autismeforeningen for å gi meg denne fantastiske muligheten til å være en del av noe så spesielt. Det var en dag jeg aldri kommer til å glemme. Jeg er også takknemlig for alle de flotte menneskene jeg møtte underveis. 

Hvis du noen gang får sjansen til å besøke en alpakka gård eller delta i en lignende frivilligaktivitet, vil jeg absolutt anbefale det. Det er en opplevelse som vil berike hjertet ditt og gi deg minner for livet.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese om min dag som frivillig for autismeforeningen og besøket på alpakka gården. 

Ha en fin søndagskveld videre!

 

 

Instagram: @jessicaruzafa

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Fotoshooten som ikke gikk sin vei
Jeg er med i den nyeste utgaven av Mirror magazine...

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på