fbpx

Jeg er på P5 Bergen!

Thea-pa-P5
Jubel sto i taket da jeg fikk bekreftet at jeg skulle på P5 Bergen! Jeg kjente godt på følelsen av glede, spenning og nervøsitet. Onsdag morgen var jeg på Frokostshowet deres som er kåret til Norges beste lokalradiosending.

Før intervjuet var jeg faktisk roligere enn jeg hadde trodd, og da jeg kom inn i studio gikk det helt fint. Jeg ble møtt med åpne armer og gode klemmer av alle i studio, og det var bare god stemning. De to programlederne Tony og Kjellemann, er fantastisk kule! Mye positiv energi og et tonn med humor og glede. De er akkurat som du får inntrykk av på radioen, pluss enda mer! Jeg følte meg godt velkommen og vil si at intervjuet var vellykket!

Som mitt aller første radiointervju ble det helt klart som forventet, og det var kjekt å få oppleve hvordan de lager et radioprogram. Vi pratet om meg, min begynnende deltakelse i Miss Norway og kom med tullete kommentarer her og der. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk komme som gjest i programmet, og ser fram til neste gang!

Det jeg setter fokus på gjennom Miss Norway er å fremme psykisk helse. Jeg vil få fram at du er god nok som du er, og du skal være deg selv. Vi lagde en liten videosnutt etter intervjuet som ligger på P5 Bergen og min facebookside. Følg meg gjerne der, og på instagram for å holde deg oppdatert på andre sosiale medier.


Link til intervjuet finner du HER.

Dette er en liten videosnutt fra P5 Bergen sin facebookside.


Thea Jamne

Thea Jamne, mulig sen nye Miss Norway.

Publisert av P5 Bergen Tirsdag 2. oktober 2018
Sunne verdier og gode holdninger
Jeg er motivert!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på