fbpx

Jeg har blitt organdonor

Som overskriften sier så har jeg blitt organdonor. Det vil si at om jeg dør kan organene mine brukes til å redde andre. Faktisk kan en person redde opptil 7 personer med sine organer. Det finnes heller ingen øvre eller nedre aldersgrense for å bli donor, og mennesker på over 90 år har vært med på å redde andre. Med tanke på at det til en hver tid står mellom 400-500 personer i kø for å få nye organer er det derfor veldig viktig at man sier ja til dette, slik at man eventuelt kan være med og redde andre.

Slik ser appen ut etter at du har lastet den ned og gjort den klar. Tar deg et minutt å fikse

Hvordan man går frem for å bli organdonor er veldig enkelt. Det du må gjøre er å informere dine pårørende, for eksempel foreldre eller den du bor sammen med. Så kan du også laste ned en app, slik som jeg har gjort. Man kan også bestille et donorkort som man for eksempel kan oppbevare i lommeboken sin. Det viktigste er egentlig bare at dine nærmeste er informert. På den måten kan de formidle det videre etter din død.

Jeg håper selvfølgelig at jeg lever i mange år til, men man vet aldri. Hvis det skulle skje, så er det en fin tanke at noen andre går rundt med en del av meg og at jeg på den måten lever videre. Hvis dere vil lese mer om å bli organdonor kan dere klikke dere inn her.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

 

Gjorde det jeg ikke trodde jeg kom til å måtte gjø...
Fotoshoot i klær fra Lenaz
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på