fbpx

Jeg har vært inne til min lokale radio!

Hei igjen dere<3

I dag har jeg vært inne til den lokale radioen i Vennesla, hvor de intervjuet meg og min deltagelse i MissNorway2020. Jeg var veldig nervøs med tanke på at jeg aldri har vært med på noe slikt før, men det var utrolig gøy å ha gjennomført denne aktiviteten<3  

Utfordringer er noe jeg liker, og jeg kan absolutt være fornøyd med å ha gjennomført dette<3

Det å snakke på radioen ut til hele bygda må jeg si jeg har gruet meg til, men jeg ble godt tatt i mot og det var av stor interesse at jeg kom. Da vi satt i gang med spørsmålene, var det utrolig inspirerende å kunne fortelle om konkurransen og hva den egentlig innebærer.

 

Intervjuet blir sendt ut i morgen klokka 11.00 på Radio Loland, hvor jeg forteller om mine inspirasjoner til å søke meg inn på konkurransen, trappetrinnene til å nå finalen og hva egentlig en skjønnhetskonkurranse innebærer<3

 

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg, send gjerne en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Facebook: https://www.facebook.com/Sunniva00

Instagram: https://www.instagram.com/sunniva3/

 

Fædrelandsvennen
Vegetarianer - tanker, tips og inspirasjon
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på