fbpx

Jeg var i Afrika!

76782726_471920613679666_2756436553747136512_n

Hei alle sammen! 

 

Jeg har endelig gjort noe jeg har drømt om lenge...jeg var i Namibia i Afrika og jobbet frivillig! 

 

Jeg var hos Naankuse, en organisasjon som driver med bevaring av ville dyr. Jeg har alltid vært fascinert av de utrolige dyrene som er der, og oppholdet var over all forventning! 

Jeg lærte så mye om både dyrene, naturen, kulturen og hva som ligger i ordet bevaring. Jeg tror ikke mange er klar over hvor alvorlig situasjonen er der nede, med den verste tørken på over 170 år sammen med krypskyttere og sperringer av jordområder som gjør at dyrene ikke har noe sted å gå og sliter med å overleve der de er. Jeg ble spesielt betatt av de afrikanske villhundene, som er på rød liste over utrydningstruede arter! 

De 2 ukene jeg var der gikk alt for fort, og jeg fikk oppleve så mye spennende! Vi matet dyr som neshorn, geparder, leoparder, villhunder osv. Jeg fikk også være med på helsesjekk på 2 av løvene! På grunn av faren mange av dyrene er i, har jeg ikke lov å legge ut enkelte bilder fordi krypskyttere kan identifisere stedene(dette gjelder spesielt neshorn).

Jeg kunne snakket i timesvis om alle opplevelsene mine, og det er vanskelig å velge ut de beste, men jeg klarte til slutt å velge ut noen bilder til dere! 

Jeg har virkelig ikke ord for hvor god denne organisasjonen er, og anbefaler den på det varmeste! Men man bør ha en sterk mage og takle å se/ta på døde dyr. 

Alt i alt har dette vært noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv, og jeg håper jeg kan dra tilbake en dag!

Dagsavisen Demokraten
Årets julegave
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på