fbpx

Årets julegave

ina-kollset-k

Foto: Daniel Millan

 

//Annonse

 

Ikke ferdig med alle julegavene enda? Jeg har det perfekte tipset for deg! Oppladbar LED- lampe, bluetooth høyttaler og vinkjøler, alt i ett. Den perfekte kombinasjonen! Med synergy kooduu kan du skape god stemning til enhver anledning.

Denne kan brukes både inne og ute, og er det perfekte produktet for koselige stunder med venner og familie. Håndtaket i skinn gjør at den enkelt kan flyttes rundt.

Kooduu synergy lar deg nyte stemningslys, avkjølt drikke og din favorittmusikk akkurat når og hvor du vil. Du kan ta den med på stranden, i parken eller ut på terrassen. Passer året rundt, enten det er en kjølig kveld foran peisen eller en deilig sommerkveld i hagen.

 

 

Oppbevaringsrommet på toppen kan brukes til blomster, dekor eller nedkjøling av drikke. Lampen er oppladbar, og gir lys i opptil 12 timer. Det er også en innebygd høyttaler, med spilletid i opptil 5 timer. Høyttaleren gir lyd av høy kvalitet og kan raskt og enkelt kobles til din smartttelefon eller nettbrett via bluetooth.

 

Denne flotte kombinasjonen kan du finne i tre varianter, 35, 50 eller 65. Den du ser på bildet er i 50. Dette er virkelig en julegave som passer til alle. Leveringstid er ca 1 uke ved lagerholdning, så bestill i god tid for å få den til jul. Klikk her for å komme til nettsiden. 

 

 

 

Denne flotte kombinasjonen av en lampe, høyttaler og vinkjøler pluss mange andre spennende ting finner du i nettbutikken til min samarbeidspartner https://www.inneute.net/. Her finner du noe til enhver anledning. 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

 

Facebook: Ina Kollset - veien til Miss Norway 2020

Instagram: Inakollsetb  

 

 

 

Jeg var i Afrika!
Verden brenner. . .
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på