fbpx

I julegada med frivilligsentralen

Heihei<3

I dag har jeg deltatt på bygdas julegate, og stått som frivillig for ressursen (Vennesla frivilligsentral).

«Julegada» som nevnt tidligere, er et arrangement som skjer uka før julaften. Gata er fylt opp med mange ulike boder som selger sine produkter. Noen er fra lokale butikker, mens andre kommer fra utlandet<3

Oppdraget mitt i dag tidlig var å stå i produktboden hvor vi selger produkter som er håndlagd av de som deltar i ressursen. Vi solgte blant annet brusholderene som jeg var med å lagde sist gang, og annet julepynt. 

 

Frivilligsentralen har to boder hvor de i den ene selger pølser, toast, lapper, julegløgg og hjemmebrygget (alkoholfrie) cidere. Mens i den andre hvor jeg var, solgte vi håndlagde produkter og drikkepakker, som inneholder alkoholfri, hjemmebrygget cidere og gløgg. 

For mer info om ressursen og frivilligsentralen kan du trykke inn på denne linken: https://vennesla.frivilligsentral.no

 

Ønsker du eller noen du kjenner å samarbeide med meg, send gjerne en Mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://m.facebook.com/Sunniva00

instagram: https://www.instagram.com/sunniva3/

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hjemme trening!
Bildedryss fra photoshoot dagen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på