fbpx

Julen er ment for alle

24115515_10155599433605465_839242702_o

Nå nærmer det seg jul, den beste tiden på året for veldig mange av oss. Julen er fylt med mye glede, sang, god mat og så mye mer. Julen er en høytid som de fleste av oss liker, og kjenner til. Dessverre er det ikke slik for alle.

Vi er heldig vi som feirer jul med gaver og mat, men siden dette er noe vi er oppvokst med kan det være vanskelig å se hvor heldig vi faktisk er. Det å feire jul med god mat, gaver og julepynt er nemlig ikke noe som er like vanlig i alle familier. Mange i landet vårt (og andre land selvfølgelig) har ikke muligheten til å feire jul av forskjellige grunner. Jeg synes jul burde være en høytid for alle, ikke bare dem som har økonomi nok til det.

Jeg ønsker å gjøre noe. Jeg ønsker at vi sammen skal gjøre en forskjell, så her er det jeg vil si: Har du noe du ikke trenger kan du gjerne donere dette vekk, ta kontakt med fattighuset i Oslo, Robin Hood huset i Bergen og hør om noen kanskje er interessert i leker, klær, tepper eller andre ting som du har men ikke trenger lenger. For din gamle ubrukte jakke, eller en gammel bamse som du ikke lenger trenger kan være en perfekt gave for noen som ikke har så mye. Eller kanskje du har mulighet til å gi en liten økonomisk donasjon som gjør det mulig å kjøpe inn julemat til alle. Små ting skaper stor glede.

La oss gå sammen om å gjøre julen til en høytid for alle.  

Snart Jul - En nisse med hijab
Golden Era - Alexandra Ritzi Høst Photoshoot!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Imen Myren Habes på onsdag 29. november 2017 10:27

Stjernen min! Da vet jeg hvor jeg skal donere ting i Oslo nå til jul

1
Stjernen min! Da vet jeg hvor jeg skal donere ting i Oslo nå til jul :D

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på