fbpx

Snart Jul - En nisse med hijab

24169561_369143683512727_1565930196_o

Nå er desember måneden i gang, dette betyr forberedelser til jul. Starten på å finne det perfekte juleantrekket, innkjøp av julegaver, eller andre ting. Jula 2017 er i gang, den siste måneden i 2017.

Nå som de fleste er i gang med å finne den riktige julegaven til sine nære og kjære, har jeg valgt å dra for å se hva som er på motebildet, altså hvilke kolleksjoner som er ute i butikkene og hva som er trendene i år. Jeg valgte å ta turen til byen for å se på dette, og samtidig beundre pynten og lysene rundt omkring. Oslo er utrolig vakker på dette tidspunktet av året, masse glitter og stas.

Vedrørende motebildet ville jeg se hva som er fargene som er inn i år. Mens jeg vandret i de ulike butikkene fant jeg noe som vekket min interesse, nemlig juletemaet - noe som er innlysende. Alt av farger og motiv ser jeg som veldig koselig på denne tiden av året - dere vet nisser, grantrær og andre typiske juletrekk. I og med at jul er et gjennomgående tema, passer det utmerket å gå all in med rødt og hvitt, med masse julemotiv og kjøre en glitrende stil.

Jeg derimot har lenge lett etter noe jeg kan bruke hjemme og eventuelt noe jeg kan bruke på jobben. På jobb skal vi ha en nissefest og da passer det utmerket at jeg finner noe som passer til denne anledningen. En fin nisselue og en julegenser for eksempel. Dette klarte jeg å finne etter å ha lett lenge etter det perfekte antrekket. Jeg er med andre ord klar for nissefest i barnehagen jeg jobber.

 I den forbindelsen ønsket jeg å ha en photoshoot med nettopp jul som tema. Der nisselue og antrekk skulle fremmes. Jeg ville gjøre noe annerledes, gøy og relevant.

Fokuset var som sagt jul. Jeg snakket derfor med en herlig og dyktig fotograf som jeg kjenner. Jeg fortalte han ideen og han var åpen og syns det var spennende fordi en jente i hijab skulle blande nisselue med hijab - prøve å kombinere disse to og få til noe artig. Dette syntes han var spennende. Men det hadde sine utfordringer, vi hadde blant annet litt problemer med lys og sånn, men resultatet ble overraskende bra.

 Jeg ønsker derfor i dette innlegget og vise noen av bildene vi tok fra fotoseansen og vise hvordan juletema kombinert med hijab gikk til.

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Julegave tips
Julen er ment for alle
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på