fbpx

Kafe` mangfold Røde Kors!

83974519_2286076308359656_2486227503887155200_n

 

Dette er et av flere tilbud Røde Kors har. Det er en kafé hvor hvem som helst, uavhengig av alder eller bakgrunn kan komme. Der serverer de kaffe, vafler og mat avhengig av det som de får fra matsentralen. Det forgår også quiz og enkle konkurranser. Det er åpent for besøkende fra 17.30 til det er ferdig, ofte rundt halv åtte tiden.

Dette er 2 gangen jeg er der, å det har vært utrolig koselig. Er utrolig mange flotte mennesker der. Både frivillige og dem som kommer på besøk.

I dag var det lasagne til mat med salat. Det var også småkaker, godis og vafler. Dem som kommer kan også ta med seg mat hjem. Det var også quiz i dag. Noe som er veldig sosialt, morro og utfordrende. Super dag.
 


Syntes det er supert at så mange mennesker ønsker å hjelpe til frivillig med å drive sånne steder. Det avhenger jo av frivillige for å kunne drives. Blir så inspirert av disse varmhjertede menneskene. Fantastiske mennesker som står på uten å forvente noe tilbake. Godt å se det finnes sånne type mennesker.

Må bare legge med et bilde av den idylliske himmelen som oppstod mens vi jobbet med maten.
 
 
På forsidebildet er lederen av kaféen. Hanne-Kristin Ulriksen. Helt fantastisk dame. 


Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
Facebook: Matilde Lundh Forberg
5000 takk, 5000 Bergen radio
Art!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på