fbpx

Keratinbehandling hos Ametyst frisør & velvære

Annonse

I dag er jeg så heldig at jeg har fått vært hos Amalie i frisørsalongen hennes som heter Ametyst frisør & velvære. Salongen ligger på Hafslundsøy i Sarpsborg. Der har jeg fått utført keratinbehandling. Det er en behandling som gjør at håret blir rett og glansfult, og resultatet varer i flere måneder. For meg som har krøller til vanlig er dette en behandling jeg setter stor pris på, fordi det gjør håret mitt mye lettere å forholde seg til i hverdagen. Jeg har tatt keratinbehandlinger helt siden førsteklasse på videregående, men nå var det over et år siden sist så jeg satte veldig stor pris på dagens behandling.

Det har blitt mye munnbind på bloggen i det siste, men sånn må det nesten være i disse tider og jeg smiler bak munnbindet. Hos Ametyst tar de smittevern på alvor, og alle har på seg munnbind hele tiden

Vi tok dessverre ikke noe før-bilde, men her er et gammelt bilde av krøllene mine

Atmosfæren hos Ametyst er veldig innbydende og avslappende, så det er veldig deilig å være kunde der. Hos Amalie kan man slappe av og føle seg helt trygg på at håret blir ivaretatt på best mulig måte. Faktisk åpnet Amalie frisørsalongen sin Ametyst som 23-åring. Hvor kult er ikke det? Hun har alltid visst at det var dette hun ville gjøre, og jeg synes det er skikkelig kult med mennesker som følger drømmen og gjør det de har lyst til. 

Hos Ametyst har de et bredt utvalg hårprodukter

Salongen er veldig moderne og innbydende. Bildene som henger på veggen i bakgrunnen er av oppsett Amalie har laget selv

Jeg ble veldig fornøyd med dagens behandling, og det ble akkurat sånn som jeg hadde sett for meg. Nå ser jeg frem til rett og glansfult hår i lang tid framover. Jeg fikk også med meg en sjampo hjem som jeg skal bruke for å bevare håret lengst mulig.

Hvis du vil bestille time kan du ringe salongen på 69 67 57 57 eller klikke deg inn her.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

Bedre tanker, bedre liv :)
Self-Care Sunday
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på