fbpx

Self-Care Sunday

Hei igjen alle sammen ❤

I dag er det en etterlengtet søndag, så planen er å ha en liten self-care sunday, for å ta litt ekstra vare på meg selv! Jeg har allerede begynt litt smått med å rydde, men resten av dagen skal nok mer gå med til å komme enda litt lenger på strikkeprosjektet mitt (for herre min hatt, det har tatt sin tid!), ansiktsmasker, dansing, og god mat - rett og slett å slappe av maks, og kun gjøre ting jeg syntes er ålreit.

Jeg syntes sånne dager er så viktige, for å være helt ærlig - rett og slett fordi man får prioritert seg selv ordentlig! Ikke bare er det utrolig digg å kunne si nei til alt én hel dag, chille i pysjen i sofaen og danse i undertøyet med musikk på full guffe, men det er også skikkelig fint å være i eget selskap, og få tid til å gjøre ting man kanskje ellers ikke har tid til.

Det blir nok bare med dette lille innlegget i dag, men vi snakkes igjen til uka, og så håper jeg at alle tar vare på seg selv - og kanskje litt ekstra i dag, sånn som jeg!

Klem <333

Har du lyst til å samarbeide med meg? Send meg gjerne en mail på; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så svarer jeg så fort jeg kan! Om du er nysgjerrig på reisen min i Miss Norway, er du mer enn hjertelig velkommen til å følge med både her på bloggen, på Instagram og Facebook! Der vil jeg fortløpende legge ut oppdateringer! Ellers så er du mer enn velkommen til å ta kontakt om du har spørsmål, tilbakemeldinger, eller bare har noe på hjertet!<33

Keratinbehandling hos Ametyst frisør & velvære
Vel overstått kursdag!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Julie Dahlen Børresen på mandag 22. februar 2021 09:12

Det hørtes ut som en herlig søndag!

1
Det hørtes ut som en herlig søndag!
Kristin Elise Schade på tirsdag 23. februar 2021 22:34

Yesss, var en superbra søndag 8)

0
Yesss, var en superbra søndag 8)

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på