fbpx

Kjolen jeg bare måtte ha

kjole-hh-ny-3

Riktig god kveld alle sammen! 

For noen helger siden var det beautycamp med finalistene i Oslo. I den anledningen var jeg innom hjelpende henders bruktbutikk å fikk låne en helt nydelig kjole! For ja, i tillegg til å ha en bruktbutikk fylt med brukte, og nye, skatter har de også kjoleutleie. 

Beautycampen var en innholdsrik dag med både catwalktrening og photoshoots. Til bildene skulle finalistene ha med seg noen pene antrekk som vi skulle skifte til etter treningen. Da tenkte jeg hvilken bedre anledning til å bruke kjole på enn nå? Men det jeg raskt innså var jeg ikke hadde noen kjoler som gjorde seg i denne sammenhengen. Men heldigvis for meg kom jeg til å huske at damene på hjelpende hender hadde sagt at de hadde kjoleutleie.

Isteden for å kjøpe en kjole som bare blir hengende i skapet, var det et mye bedre alternativ for meg å leie en kjole, og ikke minst et mer miljøvennlig valg. Hos hjelpende hender kan du leie kjoler for en billig penge og samtidig vite at inntekten går til å hjelpe mennesker som står i en vanskelig situasjon. Les mer om hjelpende hender her

Hjelpende henders bruktbutikk holder til på Hvamstubben 14, 2013 Skjetten, like bak Olavsgård Hotell. 
Dette er en butikk jeg anbefaler alle å ta turen innom. Her har jeg funnet flere skatter til en billig penge. 

Her er jeg på "kjolerommet" til hjelpende hender. Som dere ser på bildet har de et stort utvalg av kjoler, de har korte, lange, brudekjoler, selskapskjoler og mye mer. Så her er det noe til enhver anledning. 

Denne kjolen falt jeg for første gang jeg så den på en av hjelpende henders liveshopping, så valget var enkelt når jeg skulle velge ut en kjole til helgens festligheter. Som dere ser er det en kort kjole bestående av flere lag med stoff. Det som er så spesielt med denne kjolen er at det innerste laget har et blomsterliknende mønster med alle regnbuens farger. Dette er med på å gi enormt mye liv til kjolen, og gjør at man kan ha tilbehør med bortimot alle farger. I tillegg er det også et belte med paljetter rundt livet, samt en paljettdekt halsstroppe. 

Ønsker du å se flere bilder fra Beautycampen kan du trykke her for å lese innlegget jeg skrev om dagen. 


Foto: Freydis 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Tid for vaksine
Hjerte for Sandnes
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på