fbpx

Konkurransen så langt, og tiden fremover!

84738918_656976251711071_5909715501390495744_n
Jeg har fult skjema dagene fremover. Det er ventet to til fotoshoots nå før semifinale uttaket. Holder også på å få tak i sponsor. Så langt har jeg fått til presse og frivillig arbeid. Som har vært utrolig gøy! Jeg har lagt utrolig mye energi inn i dette, fordi jeg har virkelig lyst å komme langt i denne konkurransen. Det er også veldig morsomt å holde på med. Da blir det ikke sett på som noe negativt i mine øyne. Lærer noe nytt om meg selv hver dag og om andre. Det er veldig nyttige ting vi lærer gjennom denne prosessen. Kunnskap man også får bruk for videre i livet. Ikke minst får man muligheten til å vinne.
 
Nå er jeg på 10. Plass på listen på siden. Det er utrolig gøy å se. Er en smule stolt av meg selv, men vet at det er mye jobb igjen. Som er helt fantastisk, nemlig fordi det er interessant og lærerikt.
 
Under alt som nå skjer i konkurransen, er det litt deilig å sosialisere seg med gode venner. Sette av tid til de som står deg nære også. De som drar deg opp når du mister motet, og gir deg glede i livet.
 
I går var jeg ute å spiste med en god venninne på restaurant. Var utrolig hyggelig, og også fantastisk god mat.Bestilte laks, denne var like god som den ser ut.
 
 
 
 
I dag dro jeg til Sverige med samme venninne og typen hennes. Fikk spist god mat og shoppet litt. Jeg slenger med et bilde av et innkjøp.
 
 
 
 
 
Ha en super kveld videre!
 
 
Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
Facebook: Matilde Lundh Forberg
Den kreative siden min
Intervju med Marin Recovery
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på