fbpx

Kort oppdatering

Hei dere <3

 

Da er jeg tilbake til blondt hår, for første gang på en ganske lang stund. Jeg har bestandig hatt håret i en slags ombre/ettervekst i årevis og det har på en måte blitt litt min greie. Men nå er nesten hele ombreen borte, og håret er relativt lyst. Herlighet det føles annerledes men bra. Får slike innfall av og til hvor man føler man bare må endre på noe, og denne gangen ble det håret. Så nå er det lyst igjen og jeg føler meg egentlig litt mer som meg selv på en underlig måte. Vi får se hvor lenge det blir lyst før den mørke toppen legger seg igjen.

 

 

Om dere forresten ønsker å jobbe sammen med meg i denne konkurransen, så gjerne send meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på Instagram til @noraemilien

 

 

Stor klem <3

Ting å finne på i pandemien
Catwalk ready
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på